Vertubet 500 TL Deneme Bonusu

Herkese günaydınlar. https://m.vertubet409.com/tr/ adlı sitede 500 TL deneme bonusu alıp cevrimi tamamladım. Çekim işlemi için 2500 TL yatırmak gerekiyor. Site hakkında bilgisi olan var mı ? Para yatırılır mi bu siteye ?

Kesin araştırma yapmadan para yatırma.istenilen para çok yüksek.

Evet site lisansı mevcut, pek sahte gibi durmuyor. Ancak Şikayetvar da baya bir sikayet edeni de olmuş bu sitenin. Ne yapayım bilemedim.

Grupda tecrübeli arkadaşlar var.onlar elbette yazar kanka.

Dolandirilmaktan bikmadinizmi gecek bi site bukadar yatırım istemez dolandirici

sitenin lisansı yok ayrıca yatırımı yüksek ve çevrim istiyor. en fenasıda min max 5000 diyor yani yatırdığın paradan 10 tl bile kaybetsen çekim için 5k bakiyeye tekrar gelmen lazım.. paran varsa 2500 kendin yatır oyna bu kadar uğraşma. site bu parayı vermemek için türlü kurallar koymuş zorlama şansını

Uzaklaşın dostum bu tarz sitelerden. Bunların hepsi kolpa 2.5 az para değil kaptırma bunlara.

Haklısıniz teşekkür ederim yorumunuz için. :+1:t3:

Evet, zaten 2.500 TL yatır onu da 1.40 yan çevir, sonra tekrar min maks 5 Çek djyor. 2.500 TL yi bu şekilde riske almanın luzmu yok sanırım. Teşekkür ederim ilginiz için :+1:t3:

1 Beğeni

Bu arada sitenin lisansı mevcut değil. Canlı destek hattından talep ettiğimde de lisans linkini tarafıma sunmayip türlü bahaneler urettiler. Uzak durmanızı tavsiye ederim.

risk alıp yatırım yaptıktan ve çevrim işlemini tamamladıktan sonra çekim talebim onaylandi.

Doğru mu acaba benimde 2500 TL duruyor şuan hesapta. Güvenilir mi

Kanka risk aldım ben valla. Çekim işlemim.onaylandi. sen bilirsin tabii yine d

Bende daha önce çekim yaptım güvenin arkadaşlar