Starora direkt çekimli 500tl

Açılışa özel 5000 kisiye direkt cekimli 500 verilecekmis

Bitmeden yapisin derim

Eyvallah reisim katıldık

1 Beğeni

Telegramdan katıl dedik ama nasıl olacak kullanıcı adı vs istemedi

harbi birader hiçbişey sormuyor katıla bastım direkt oldu ama siteye üye bile değilim linke basıyorum girmiyor

Vpn le gir

sitede yogunlyk var girdi şimdi canlı destekte bilgi alıcam bekliyorum

Al bizide bi aydınlat

1 Beğeni

Gerçek değil zaten inanmayın bot kısmında siteye giriş dediğin zaman BETMARİO sitesi çıkıyor oda sahte bir site zaten

1 Beğeni

Yalan Beyler Hiç Bulaşmayın Vakit Kaybı

2023 de kurulmuş kanal bu kadar takipçisi varken nasıl sahte olabiliyor :slight_smile:

ARKADAŞLAR DOLANDIRICI SİTE NE ÜYE OLUN NE DE PARA YATIRIN.BİR ETKİNLİK DÜZENLİYORLAR SIRF ÖDEMEMEK İÇİN YENİ TELEGRAM ADRESİ AÇMIŞLAR. 112 TAKİPÇİLİ NEDEN YENİ HESAP AÇTINIZ DİYİNCEDE YARDIMCI OLABİLECEĞİM FARKLI BİR KONU VAR MI DİYORLAR.DOLANDIRICI SİTE KESİNLİKLE YATIRIM YAPMAYIN

Telegram kanallarının sahte olma ihtimali yok ya konuyu bilmiyorlar ya da gerçekten milletin 3 kuruşu peşindeler köpekler.

20k takipçisi olacak 2023 yılında kanal kurulmuş olacak ne güzel de yalan söylüyorlar :smiley:

GİDİP HEMEN YENİ TELEGRAM ADRESİ AÇMIŞLAR.ESKİ kullandıklarına da DOLANDIRICI DİYORLAR :joy:

Şerefsizlik bedava ya o yüzden böyle davranıyorlar :smiley:

1 Beğeni

Milleti nereden carpacaklarini bilmiyorlar

Link olarak da gerçek siteyi paylaşıyorlar hahaha piyasaya girelim dediler bu hareketleriyle battılar.

Valla :joy: öyle neyse boşver in daha keşfedilmemiş bir sürü site vardır

Başvuru fazla olunca yeni telegram grubu açmışlar bunları da tanımıyoruz diyorlar hahaha