Slotsaray 250 Freespin Deneme Bonusu

:star: Minimum Yatırım : 250 TL

:star: Ana Para Çevrim Miktarı : 1 Kat

:star: Geçerli Alanlar : Slot

:star: Maksimum Çekim Miktarı : 750 TL

:star: Geçerli Oyun : Sweet Bonanza

:star: Sweet Bonanza Freespinlerden doğan kazancı sadece slot alanında kullanabilirsiniz. FreeSpin satın alımı serbesttir.

:star: Bu bonus ile 2500₺ bakiyeye ulaşarak minimum-maksimum 750₺ çekim sağlayabilirsiniz. Çekim öncesi 250₺ yatırım şartı mevcuttur.

Bu promosyondan maksimum 750₺ çekim sağlayabilirsiniz. Çekim öncesi 250₺ yatırım sonrası bakiyeniz 750₺ olarak düzenlenecektir.

Tikla

Burada 250 TL yazıyor siteye gittiğinde promosyonda 1000 TL yazıyor yatırım yanlış bilgi veriyor burada diyor ki 750 TL çekim yapabilmek için 250 TL yatırman gerekiyor site promosyonunda 2000 TL kazanmak için 1000 TL yatırım istiyor 1000 lira yatıracaksın 2000 TL çekeceksin tabii kazanırsan

dolandırıcı site

Ne hakkında konuştuğunuzu anlamıyorum çünkü girdiğim bilgiler, size verdiğim bilgilerle web sitesinde yer alan bilgilerle aynıdır.

Hayır, öyle değil. Oradan para çekimi yaptım ve sadece güvenilir bir site paylaştım. Dolandırıcılık değil. Dolandırılmaktan hoşlanmam ve insanların dolandırılmasına da izin vermem.

Sonik hep sahte siteler paylasior dikkqt edin

Belki mesajını görmezden gelirim ama uyarını beğendim. Mesajına göre sahte siteler paylaşıyorsam @admin işlem yapar; fakat gerçekte ben sadece güvenilir siteler paylaşıyorum. Belki sen benim paylaştığım sitelerde denedin ve para kaybettin ama bu, sitenin dolandırıcılık olduğu anlamına gelmez. Git biraz çayını iç, tatlını ye ve insanlara yanlış bir imaj vermeyi bırak.

Kanka çok takmayalim zaten 2 tane yorum atmış hepsine sahte diyor