ROVBET PARAYI KİLİTLEYİP SAĞLAYICI VERMİYOR BAHANESİYLE SÜRECİ UZATIP PARAYI VERMİYOR

69.000 TL Kazancımı Çekemiyorum Ve Hesabım Haksızca Kilitlendi

Hüseyin

Rovbet

Rovbet sitesinde Aviator oyununu oynarken hiçbir şekilde Bonus almadan, tamamen kendi bakiyemle 800 TL’yi 69.000 TL’ye kadar çıkardım. Uzun süredir bu sitede oyun oynuyorum, yaklaşık 3 aydır sürekli para yatırmama rağmen kaybettim, para yatırırken hiçbir sorun yaşamazken iş para çekmeye gelince sorunlar başladı.

Hesabımda kullanıcı adım “ridiculamfu” dur. 69.000 TL’lik kazancım sonrası para çekme talebi verdiğimde sistem hiçbir şekilde para çekmeme izin vermedi. Sürekli “sağlayıcıdan haber bekliyoruz, incelemede” gibi bahanelerle bir haftadır beni oyaladılar ve ardından hesabımı tamamen kilitlediler. Şu anda hesabıma erişemiyor, kazandığım parayı hiçbir şekilde çekemiyorum.

Canlı destekle görüştüğümde de yalnızca “size dönüş yapılacak, bilgilendirileceksiniz” gibi oyalayıcı cevaplar alıyorum, somut bir gerekçe veya çözüm sunulmuyor ve sürecin bilerek uzatıldığını düşünüyorum.

Kazancımın tamamının, yani 69.000 TL’lik tutarın gecikmeden, eksiksiz ve kesinti yapılmadan tarafıma ödenmesini ve para çekim talebim sonrası sebepsiz yere kilitlenen hesabımın derhal açılmasını talep ediyorum.

Bu site dolandirici geçmiş olsun

Selam dostum bu gibi siteler yatırım tutarının 50x ine kadar ödüyor… benim başıma da geldi 2000 TL ye kadar yatırım maksimum 50x ödüyor 2000 TL ve sonrası yatırım da limit Yok bende 800 TL’yi 56000 yaptım ama 40000 TL ödedi kalan 16000 TL yi duzeltim bahanesiyle sildi….