Pisabet 19,700₺ bakiyeyi ödemiyor

yatırım gerçekleştirdim sonrasında 19700₺ bakiye silinerek 5k çekim dendi herhangi bir promosyon yok bu tutara ulaşıyorum çekim talebinde bulunuyorum çekim şartı konuyor ödenmemesi için Kazanç fazlası düzenleme :joy: adamların sisteme bak beyler alamaz mıyım başka bı yolla kimsede bulaşmasın bu sitelere

Bende 100 TL Gates oynadım 12 frsbin varken 15 k geldi it site Max win. Diyip oyunu kapattı bıraksa 100 k dan fazla alırdım valla o yüzden parayı al analarina sov hesabı sil

3 tl betten oynuyorsan 5000x katı 15k yapar normal yani 15k max win diye kapatması. 100k için 20tl bet olması gerekirdi bet değerin neyse onun 5000x katını öder max win olarak. diğer arkadaşa gelince bu altyapıyı kullanan sitelerin çoğunda bu var yatırımın belli bir kazanma oranı var üzerini alamıyorsun kuralları iyi okumak gerekir

Kim yer yatırımın belli bir kazanma olayını çekim yaparken kural koyuyor istediği gibi kurallarına baktım öyle bir açıklama yok 20.000 TL ve altı yatırım tutarlarında anaparanızın maksimum 10 katı kadar çekim yapabilirsiniz yazıyor adamların kendi yazdığı yalanı bile tutmuyor çoğu sitede aynı siler böler ödememek için şu anlık sponsorlar dan devam edicez şikayetvara bi bak neler neler

kanka yazıyor bak en üstte yazıyor hemde. bunu atmamın sebebi sitelere kayıt olunca ilk bakmanız gereken yer kuralların orda RİSK BİRİMİ var ona tıklayıp limitleri kontrol edin. sonra ciddi paralarınız kalıyor sitelerde. bana kalırsa zaten 5-10k gibi miktarlara gelince parayı çekip daha güvendiğiniz sitelere yatırmak mantıklı olanı. bu tarz siteler bazen kural yazsada yazmasada uygulamayabilir.

Sıkıntı bu siteler daha önce çok denk gelmedi rezil siteler çoğaldı her şey yaparlar

Kazanç sınırı olmayan sitelerde oynayın