Bettilt 500 TL Değerinde 100 Freespin Deneme Bonusu

:double_exclamation_mark: KODUN ADI BİLE ŞANS DOLU 777​:double_exclamation_mark:

:bomb:Sadece aşağıdaki link üzerinden kayıt olan şanslı üyelere, Pragmatic Play’in “1000” serisi efsanelerinde geçerli 500 TL DEĞERİNDE hediye paketi tanımladık.

:slot_machine:Paket İçeriği:
:radio_button: Adet: 100 FreeSpin
:radio_button: Değer: Spin Başına 5 TL! (Toplam 500 TL)
:radio_button: Geçerlilik: 9 Mart’a Kadar!
:radio_button:3000 TL’ye kadar çekim fırsatı!

:heart:Geçerli “1000” Serisi Oyunlar:
Sweet Bonanza 1000
Gates Of Olympus 1000
Starlight Princess 1000
Sugar Rush 1000
Wisdom Of Athena 1000

:right_arrow:KOD: x777x

:backhand_index_pointing_right: https://x2l.pro/bettilt

(SADECE LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLANLARA!)

Kanka linkten üye oldum vermediler @admin

ben de bu link üzerinden kayıt olmama rağmen vermediler, sanırım bu linke ait kod farklı.

@admin?

Kanka bu linkten deyil bettilt ile sponsorluk yapan bir hesap varmış onun vereceyi linkten kayıt olman gerek bende buldummu paylaşırım

Banana vermedile

Kontrol ettim kanka doğru linki paylaşmışım

Ama vermiyorlar admin diyorlarki paylaşılan hesaptaki linkten girin yani paylaşılan hesapta linke girin diyor sen bize versene paylaşılan hesabı rica etsem

Paylaşılan hesap bu kanka link aynı, site sponsor değil ama bu durumdan dolayı iletişime geçicem konu hakkında güncelleme yaparım

Tamam teşekürler admin

1 Beğeni

Vermediler kanka, keşke ekran görüntüsü alsaydım. İstersen kullanıcı adlarını verelim sorarsın olur mu öyle?

Öyle olmaz kanka, bu link ile üye olanlara başka kod versinler talebim böyle olacak, iletişim adreslerini aldım yazdım ama bu saate dönmezler yarın ısrarcı olacağım.

Tamam kanka sağol​:folded_hands::+1:

2 Beğeni

Teşekkür ederim

2 Beğeni

SMS gelmiyor.

Spamlara bak kanka

Kanka şimdi üye olmayalımmı anlamadım gitti

Kanka onu admine soracaksın.

Linkten üye oldum fakat vermiyor bonusu